miercuri, 7 iulie 2010

Cine nu-mi da voie? Daca vreau eu!

Mi-e dor de munti si de chitari si de oameni-zambet
si
Vrei sa termini? Vrei sa nu mai fi asa dragut? ( sa inteleg ca daca ar vorbi urat ar fi pe placul tau) Nu. DA! nu! Ar fi, da ar fi! (esti constienta ca ai zis NU si bla bla, asa? ) Nu. Da mi-ar fi bine.( iar ai zis nu!) Bine, bine am prins ideea!
o iau de la inceput..
sau mai bine o las balta, la ce bun? oricum la urmatoarele cuvinte de inmuiat genunchii reactia imi va fi aceeasi, chiar daca stiu exact cum sta treaba!


Ea a fost odata indragostita de un el; in munti langa un foc. Nu e cel mai frumos asa? Aveau si stele , aveau si foc si multe cuvinte, mai multe cuvinte decat timp.. si aveau zambete frumoase. Desigur ca erau zapaciti ca vinul si nici nu se prezentasera, dar .. cui ii mai pasa?

Oameni subapreciaza indragosteala si subapreciaza iubirea.
Daca el vrea s-o iubeasca pe fata de la cafeneaua veche, despre care stie doar ca zambeste frumos si ca ii plac ciresele, cine nu-l lasa?au ei ceva de spus?
bineinteles ca nu

Olguta tacea cand aparea Vania, tacea si-i asculta povestile si aventurile. Olguta nu tacea niciodata!Ea fugea tot timpul, radea mult, trantea usi si ascundea borcanul cu dulceata pt mai tarziu. Olguta facea boacane de dragul meseriei.
(Hei.. ai cam incurcat povestile, nu crezi?)
Lasa.. oricum nu-mi pare rau !

Un comentariu:

Define me. spunea...

eu vorbeam despre idei-oameni, tu despre oameni-zambet. frumos.