luni, 17 mai 2010

oh,fetele...

 tu nu-ntelegi, mai fata, ca degeaba iti tai tu paru si-l vopsesti si-ti cumperi toale noi si toate cele? astea nu schimba nimic serios!pur si simplu sunt goale si n-au putere sa schimbe nimic din ce conteaza!
acum esti multumita?!
"ce .. te uiti la mine? arati ca dracu!" (unde apelezi cand ramai fara cuvinte? la chirila!)
aici, criza tipic feminina!
"-scuze da mai tre' sa fiu si fata cateodata!
-mie-mi place de tine si cand esti fata! ":)) (ce ti si cu prietenii astia)

(oare de ce atunci cand vrem sa schimbam ceva.. suntem asa de lenesi si de neinspirati incat schimbam doar chestii care nu schimba nimic?oare asa trebuie sa fie, incepi cu lucruri marunte si superficiale pt ca mai apoi sa ajungi in miezul problemei? oare nu ne pierdem intre timp?)

deci. ce se gandeste copilu sa faca atunci cand nu mai are de unde taia din par.. ca au fost destule crize vb aia si saracu a ajuns mai scurt decat .. decat imi place mie in general.. pai copilu cumpara vopsea! si copilu isi face paru rosu.
dar, se gandeste el asa, ca ultima data cand l-a facut rosu nu era destul de rosu, asa ca de data asta , crezand in asa zisul noroc al celor care (care ce ma?.. las-o balta!).. ziceam ca lasam la o parte treaba cu norocu..) deci , se gandeste el ca daca folosesti oxidant mai puternic atunci culoarea parului tau se va decolora mai tare si rosul va fi mai rosu ca ultima data!
sfaturi ceva?
ce sfaturi? cine? eu?
si rosu s-a facut portocaliu in partea de sus si jos tot negru a ramas... si eu.. ah eu.. arat mai "tzachi" ca niciodata!(si nu ma refer la intelesul pozitiv) :))
pai asa-ti trebuie! invata-te si tu minte si nu-ti mai chinui parul!
zi-mi si mie ce vina are parul tau ca ai luat tu niste decizii proaste, ca esti prea obosita, ca el nu te suna sau ca ei vin sa le dai o bucata de zambet, sa-si spuna of-ul si dupaia pleaca aproape impacati, fara sa-ti mai arunce si tie un colac ?
pai, n-are nicio vina, da'..
exact,geniule!

oh, fetele..

la naiba, vreau sa fiu pirat!

Un comentariu:

Comfortably Numb spunea...

fetele astea :))

piratii cei mai tari erau aia roscati sa stii :D