sâmbătă, 4 decembrie 2010

M-am trezit ..?

M-am trezit visand la cum va fi daca imi ating scopul, si anume acela de a ma muta singura intr-o garsoniera cat de curand.
Inca mai sper sa gasesc o slujba cu un salariu suficient pt a acoperi chiria si intretinerea.. vorba aia, oricum nu mananc prea mult! Si pot sa renunt la ciocolata si la haine noi(pt o perioada de timp!!).
M-am trezit decorandu-mi imaginar camera. Era exact asa cum mi-am dorit-o intotdeauna, inghesuita si plina de suflet.
Aveam multe panze si foi si culorile imi erau imprastiate prin camera si pensulele la fel si ma vedeam pictand de cate ori aveam cate-o secunda libera. Si cand erau gata operele mele, daca-mi placeau indeajuns le puneam pe pereti si daca nu le ascundeam intr-un colt. Si tot acolo, pe peretii care vor fi probabil destul de plictisiti si seci, as fi pus si poze pe alocuri.
Imi va lipsi pictura mea cu micul print din camera de acum..pe asta daca as putea as lua-o cu mine!
Si ma gandeam ca eu voi avea intotdeauna ceai.. ceai adevarat. Si mi-am dat seama ca pentru a face ceai voia avea nevoie de un ibric.
Trebuie sa-mi cumpar un ibric!
Si trebuie sa-mi cumpar vase?!
Daca sunt scumpe vasele?...Eu o sa fiu saraca.Cum dracu o sa cumpar tot ce-mi trebuie? Si apoi bang mi-a venit alta imagine: o sa primesc cadouri vase inloc de mascote si ciocolate:))
Si oare o sa am probleme cu vecinii? Pe la blocuri sunt intotdeauna si oameni afurisiti..
Probabil o sa ma coste o avere incalzirea.. sunt friguroasa rau, nu de alta!
Si o sa am un fotoliu cald si comod si o lampa inalta si frumos decorata chiar langa el si in zilele de iarna reci si fara de zapada.. o sa ma ascund acolo cititind povesti frumoase si band ceai bun.
Si o sa am iar pat. Tu iti dai seama?! Pat adevarat! cu loc de dormit "la margine" si "la perete" si-o sa pot sa aleg in fiecare seara unde sa dorm.
Si o sa-mi veniti pe neasteaptate la usa si-o sa ma tresesc din somn si-o sa va deschis usa, cu ochii pe jumatate inchisi si cu parul ciufulit si voi o sa strigati si-o sa cantati si eu o sa zic "shh, mai incet" si voi o sa radeti si-o sa ma imbratisati si o sa mergem inauntru si-o sa jucam scrable si moara si tot ce veti vrea.
O sa-mi fie dor ca primul lucru pe care-l vad dimineata sa fie mama, somnoroasa si incruntata, fumandu-si prima tigara din zi.
O sa fiu nevoita sa ma trezesc mai devreme si sa-mi fac singura cafeaua. Probabil ca o sa fiu al naibi de singura cateodata.. dar "Singur poti fi si printre oameni" asa zicea vulpea din Micul Print...
O sa fie frumos!
E asa de frumos sa te gandesti la toate astea..
Imi doresc sa se implineasca :)

- Alo.


- Serus, pitic!

- Serus, veti. Ce-i baiu?

- Aaa.. N-ai drum in sens?

- Nu cred.. imi fac.. de ce?

- Am nevoie de o tigaie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

eu as avea un caine cat jumate de camera ca sa imi tina de urat :D

Descult spunea...

sau asta :))

pitic spunea...

tu deci sunt un geniu, incredibil asa ceva :))

pitic spunea...

- Pitiiiiiccc!
- Ce D-zeu se-ntamplaaaa?
- Mi-am spart farfuriaaaa! :((
- Bine, si? Asta-i stire de ora 3 dimineata?!
- Pai.. nu mai am alta..
- O sa-mi chem un taxi.

pitic spunea...

sau poate pe atunci o sa zic in loc de "O sa-mi chem un taxi." "O sa-l sun pe Sasu, venim in 5." :))